Tahsin ERDEM
ZONGULDAK BELEDİYE BAŞKANI
Biyografi Mesajı Fotoğraflar
Başkanın Sosyal Medya Hesapları

Başkanımız Dr.Ömer Selim ALAN Ankara Temaslarını Sürdürüyor

17 Haziran 2021

Başkanımız Dr.Ömer Selim ALAN Ankara Temaslarını Sürdürüyor

 

Başkanımız Dr. Ömer Selim Alan, Ankara temasları kapsamında bir takım ziyaretlerde bulundu. Başkan Alan’a; Zonguldak Milletvekilleri Polat Türkmen, Ahmet Çolakoğlu, Hamdi Uçar, Kozlu Belediye Başkanı Ali Bektaş, Çaydeğirmeni Belediye Başkanı Satılmış Gebeş ve Kilimli Belediye Başkanı Kamil Altun eşlik etti.


İlk olarak İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’yu makamında ziyaret eden heyet, ardından AFAD Başkan Vekili Hamza Taşdelen’e ziyaret gerçekleştirdi. Şehrimizde yapımı devam eden kentsel dönüşüm projelerimiz ile ilgili görüş alışverişinde bulunan Başkan Alan bu doğrultuda Milli Emlak Genel Müdürü Tufan Büyükuzun’a ziyaret gerçekleştirdi. Heyet; ardından Orman Genel Müdürü Bekir Karacabey ile biraraya geldi. Hemşehrilerimizin yaşam kalitesini arttırmak ve daha yaşanılabilir bir kent oluşturma hedefi ile çalışmalarını sürdürdüğümüz Dere Islah Projesi kapsamında DSİ Genel Müdürü Kaya Yıldız ile biraraya gelen Başkan Alan, halıhazırda devam eden çalışmalar hakkında görüş alışverişinde bulundu. Heyet ardından Spor Toto Teşkilat Başkanı Bünyamin Bozgeyik’i ziyaret etti.


Ankara temasları kapsamında son olarak Hazine ve Maliye Bakanı Lütfi Elvan’ı makamında ziyaret eden Belediye Başkanımız Dr. Ömer Selim Alan, Hazine ve Maliye Bakanı Lütfi Elvan’a misafirperverliğinden dolayı teşekkür ederek, günün anısına madenci heykeli armağan etti.